Svjedok genocida, jos jedan od mnogih

Ponukala me je ova kampanja Vucica i ekipe koju je on poslao po svijetu u namjeri da minimizira genocid pocinjen nad Bosnjacima u proslom ratu. Pa sad evo po malo pregledam videe prezivjelih svjedoka masovnih streljanja Bosnjaka. Dakle nisu ovo price rekla-kazala, nego su ovo ljudi sa lica mjesta gdje se desavalo masovono ubijanje naseg naroda.

Mnogo je takvih videa na youtube i stalno se novi svjedoci javljaju. Mozda je naj upecatljivije kad cujete da su oni streljali i djecu, kao sto je to npr na donjem videu slucajno prezivjeli djecak Romske nacionalnosti od 7-8 godina Zijo Ribić kome su ubili 6 sestara, brata, oca i trudnu majku. Nije iz Srebrenice, nego negjde kod Zvornika i desilo se 1992-ge godine. Njemu su pucali u glavu i uboli ga nozem, ali je on prezivilo. On je gostovao i kod Senada nekada i upravo njegovu emisiju dole objavljujem. Preporucujem vam pogledajte bar po neko svjedocenje od stotina svjedocenja kako bi stekli suosjecanje sa ljudima kojima je nepravda uradjena bez razloga. Nikakve osvete nisu bile razlog njihvog ubijanja nego samo to sto je neka akademija iz Srbije skovala plan pravljenja etnicki cistog Srpskog prostora. Danas oni cak i nastavljaju tu borbu samo na drugi nacin, tako sto negiraju sve sto su radili, izmisljaju, lobiraju ulazuci mnogo novca za to itd.

Helem, najbolje je da pogledajte sami i saslusate mnoge svjedoke

Comments (2)

    • Gledaj ove videe Senjora. Ako pratis medije ovog takozvanog “Srpskog sveta” vidjet ces da su krenuli u novu kampanju, novu vrstu rata a to je medijski rat, lažiranje istorije, minimiziranje odgovornosti i sl. Ovako su pisali i raniju istoriju, sve same lži to tek sad saznajemo.

Comments are closed.