Sta mi treba ?

Da upoznam nekoga ono laganog. Ono tipa pricamo bez pritiska, dogovirmo se da odemo na kahvu ovako po nekada bez nekog ciklickog ponavljanja i razgovaramo jer nam treba neko sa kim bi da progovorimo po nekada. Da sve bude bez nekog moranja, nagovaranja, ubdjedzivanja, foliranja, glume, samo eto da ima neko sa kim ti je dobro da progovoris povremeno, da se nekako revitalizujes mentalno. Skonto sam da meni bi najvise odgovarala vjerovatno djevojka, ali i muskarac laganih osobina. Nekako mi je kljucna rijec u ovom upoznavanju “lagano”. Ne trezim joj ni ljubav, ni seksanje, ni brak, ni vezu, ma nista, da ne nabrajam, cisto ono nako lagano pricanje uz kahvu u nekom kaficu po nekada kad zatreba

Kako ova dole pjesma te zarazi nekako (ili koja je bolja rijec ? ) Zarazi te pa stalno vrtis u sebi SAKA SAKA SAKA SAKA

Comments (7)

 1. Kakav je ovo treš od muzike SAKA SAKA SAKA hahaha.

  Da sam u Sa zvao bi te na kavu samo da vidim prolazim li pod ‘lagano’. 🙃

  • hehe, saka je mene zarazila. Sta god da radim saka mi u glavi, ne mogu da je se rijesim 😀

   Ima u tebi nesto zanimljivo, ima nekog šarma, i cak sam i ja konto da mi neke tvoje ljudske osobine odgovaraju i rado bih s tobom po nekada sjedio. Medjutim kod tebe mi ne gode neke druge osobine, tipa profulis poentu i uporan si u njoj, ne znam tesko je opisati…

   • Pretpostavljam da na kavi ne bi otvarali vruće teme sa bloga haha. Ko će znat, možda bi se sjaranili NKTB. 🙂 Ako se vratim u Sa zovem te.

 2. Mislim da nam svima tako treba netko. Pa imas li nekih rođaka ili rodica s kim bi mogao tako pricati ili bi baš nekog nepoznatog?

  • Upravu si, svima nama treba neko. Rodjaka imam, ovako gledano imam ja tih poznanika podosta, ali eto nekako mi fali nesto.

Comments are closed.