Veliki je, sto jes jes

Meni je vazda nesto super vidjeti visoku djevojku, te cure su mi u startu privlacne. Tamam i da nema drugih lijepih fizickih osobina, cim je visoka odmah dobije 50 poena na fizicku privlacnost. Jos ako je lijepo sportski gradzena, e vrh. A i visokog momka mi je nesto lijepo vidjet. Visok, sportski gradjen i sl. Veceras tako bijah u dzamiji (a rijetko i odem jer i nisam bas neki vijernik) pa slucajno primjetih da sam ja ko u dolini, oko mene sve planine, jer mashalah sve je to izžikljalo po 2 metra. Mens cini i najmanji je veci od mene bar 10 cm. U mene od komsija ovih mladjih i nema moje visine mens cini, ima po neki stariji insan. A mladji ako se koji zađelja od 180 cm.

*****
Haj veceras reko da malo promjenim malo okruznje. Previse sam saam. Odem ujutro da radim na ovoj gradzevini – saam, dodjem – saam, spavam – saam. Kontam previse sam saam, osjetim ja to na svojoj psihi. I zove rodjak hocemol u dzamiju, ja reko hajmo, makar malo da promjenim sredinu, sretnem ljude, prosetam gradom isl Nesta ce se desiti. I stvarno valjade mi. Treba izlaziti povremeno s ljudima, treba otici u pozoriste, u kino, u restoran, u nekakvo drustvo, upoznati nove ljude, razgovarati itd itd. Covjeku treba drustvo, treba ! Kad si ti saam zivot je tezi, osjeti se to na psihi, i ako ja volim i samocu ali bar povremeno se sresti sa ljudima sa kojima ti je dobro. Probajte, bit ce vam bolje. Naravno ljude koji vam odgovaraju, ne ove koji ce vam jos i dodatnu energiju odzumati.

Comments (9)

  1. Ako Bog da inšallah da nađeš kakvo žensko čeljade i da nebudeš sam . Amin

  2. Jednom sam gledala neku malu gdje je kao prikazano koje države imaju najviše stanovnike u Europi, a BiH je bila među najvišim, sad ne znam jeli to točno.
    Uglavnom prosjecno naši ljudi nisu mali.

    I meni su više žene ljepše, ali recimo moja najstarija sestra je cijeli život i kao dijete i kao cura bila viša i krupnija od ostalih djevojčica (ima nešto manje od 180) i to joj je bio veliki kompleks pa se često držala pogrbljenom.

  3. Ja volim provoditi vrijeme sama, ali ne volim biti sama. Ako razumijes. Volim da znam da ima tu neko ko me ceka, treba i voli, ali da imam svoj prostor kad mi treba. Dugotrajna samoca je teska, depresivna i iscrpljujuca.

    Mislim da je prirodno da volimo vise ljude, ima to neke veze sa reprodukcijom i zdravljem, kao sto muskrace privlace obline jer im to govori da je zena plodna i da ce dati potomke.

Comments are closed.