I moja kuhinja dobila novog susjeda :)

Eeeeee danas sam kupio novu tavu 🙂 Jesam Boga mi 🙂 Bila na akciji, haj reko da uzmem svakako mi je prosla trebala drugaricu. Pitam onu tetu sto prodaje valjal ista, te ona rece da je kupila i da joj je pravo dobra. Super reko. Neko kaze nisu te tave zdrave. Ne znam vala, raja kuha pa sad… Imaju ovi nasi blogeri sto zive tamo po zapadu, oni imaju love da kupe kvalitetno sudje i bas me zanima sta to oni kupuju ? Da li vi kupujete ove tave kao i mi ili vi kupujete neku zafrkanu kuhinjsku opremu ? Ova moja je kostala 50 km, ali je na akciji u pola cijene. Deder vi zapadnjaci pricajte kakvo vi sudje kupujete, ima vas dosta ovdje koji zivite tamo i puni ste love.

********
Ovo dole na videu sto je ciko reko mi se jako svijdelo. Nekako odavno dijelim ovo misljenje. Ono, mozda nije ok da neku svoju pamet prosipam, osjetim ja svoje itekakve mane u “entelktu”. Ali po nekada jesam u pravu, a druga strana nema dovoljno te neke duhovne i mentalne širine da me saslusa i razmisli da li sam ja uopste u pravu ( a mozda i nisam u pravu ali eto bar me sasluaj, razmisli i pokazi gdje grijesim)

Comments (4)

  1. Logicnije bilo rec da je kuhinja dobila novog stanara, a ne susjeda, al eto :D!

    Da nije to ona tefal tava, bio je čak film o teflonu, kolii je štetan. Imam je i ja, tj neku varijantu presvucenu teflonom, a drugu obicnu od negrđajučeg čelika.

    • hehehe, upravu si Laura 😀 Hehe, ja sam samo reko sta mi je prvo palo na pamet 😀 Ovo je tefal isto, imam ja i tu od tog tvog negrđajuceg 😀 celika ali mi nije nesto. Imas li ti onu keramiku ? Jesil to probala ?

  2. Nisam još kod sebe, al.sam.kuhala kod nekog na neku vrstu keramike, ali dugo treba da se zagrije i nije mi baš nešto na koji način se ispeče. Kod nehrđajučih je problem što se često nešto zalijepi za dno, osim ako dakako ne pržiš u po litre ulja.

    Imaju i one neke sa kamenim česticama, to nisam probala.

Comments are closed.