Maskata na licato

Updejt zivota: Danas sam kupio željenu oklagiju 🙂 Odavno je zelim i nikako da je kupim. Danas vidjeh u prodavnici eeeee reko super, odmah cu da je kupim.

Kad smo kod kuhinje, ja sam imao obicaj da kad gulim luk stavim onu gas masku od JNA, onu zelenu sto pokrije cijelo lice i ima onaj filtar, ona sto se koristila kod bojnih otrova u JNA. Onaj luk me uzasno ujedao za oci, i ja nisam mogao da izdrzim i ja reko da ja stavim ovo, i fakat mi valjalo. Pricam to komsinici i ona se smije 😀 hehe, kaze da mi je da vidim tu scenu.

Kad smo kod kuhinje, da nastavim jos. Evo dole moja vecera, upravo je napravio, i dijelim. Nije ono nesta da sam ja to umazivao, šminkao, uljepsavao, samo nako tutnem u tanjir i to je to… A evo kako sam sam dobio ideju da ovo objavim: Ja prvo ovo napravio bez imalo namjere da je objavim, pa mi se iznenada javila draga osoba nakon dugo dugo vremena i njoj sam pokazao ovu sliku, pa onda haj reko da posaljem jednom drugom drugu, pa kontam kad sam njemu mogu i ovom trecem i zeni mu, a onda moze i braticni. I onda haj reko da objavim na blogu. Dobro sam se najo… A ti ?

Comments (16)

 1. Navodno: mekani dio kruha treba pojesti kad luk grize za oči.
  S druge strane, kad luk grize, dobro je za pročišćavanje sinusa…. pa sad ti vidi 😀
  fyi, ja obožavam luk, i mogu ga jesti s bilo čim.. čak i sa bananom 😀

  • Ma nista to s kruhom Gracija, samo JNA maska 😀 A i ja volim luk, al malo to valjda popust pa se moze jest.

 2. Auuu, jedan fischstäbchen pregorio , ajajaj 😊

  Mogu misliti koliko si smiješan u toj gasmaski 😂

  • Kuku Ajni jel ti to na njemacki pricas ? A nije pregorio, to ja malo tako odradim, malkice samo. Ove fish(tandara mandara) to je super za jest, ne jedem cesto al svidja mi se. Beli i ti to u dojclandu imas ?

   • kuku lele niki, pa nisi valjda zaboravio, pričam njemački otkad sam na dunjaluku, haha

    mogao bi i ti malo da ga treniraš , šta smeta 😀

    pa , imamo i mi tih Ribica , koliko ti duša hoće .. a fakt je da ih i ja volim , mada sam nešto skroz zaboravila da ih skorije kupim.

    Lijepo , lahko i ukusno jelo, jašta . Lajk kao kuća 👍

    • Ma kako pricas njemacki od kad si na dunjaluku kad si rodjena u Bosni ? … Njemacki bih ja rado ucio al me vise memorija ne sluzi nazalost. … De i ti napravi to neko vase njemacko jelo pa uslikaj, da vidim sta to vi tamo jedete ?

 3. Gledala sam ti ovu dasku.
  De to malo osuši, izbruši i impregniraj, šteta da tako dobro drvo propada.

 4. Kako samo kod mene taj luk je ujeda? Ja ga stavim pored glave dok spavam kad mi je začepljen nos!

  Dobar tanjur! Ali odakle paprike u po zime?

  Šta bi sa nutribuletom?

  • Stavis poredg glave jer se bojis vampira valjda ? Ovo sam ja u sekundi skonto, nista ja to nisam šminko, samo kontam prije nego pojedem da uslikam i posaljem 😀 A nutri bulet koristim, pravim sokove i tako to. Samo mens cini nije baaaas to toliko kolko se hvali, al opet dobar mi je, bas mi je drago da sam to kupio. Sinoc shejk pravio mlijeko i banane i dobro je. Do maste je, kupi preporucujem

   • Više volim pojest cijelu voćku, kažu da je zbog vlakana bolje. A poslije tih sokovnika mi se neda prat sve te silne dijelove, imam ih par (ali nemam nutribulet).

    Gledala i ja neku reklamu za nekakav rezač, čovjeka privuće da kupi samo zbog svih onih silnih boja povrća koje on reže…daj mi povrća, a ne rezač

Comments are closed.