Body count

Umro je Gonzalo Lira. Tip cije sam videe povremeno objavljivao. Imao je vrlo zanimljiva promisljanja o zivotu. Inace je rodjen u Americi a odselio je da zivi u Ukrajini sto je takodje neobicno. Znam da je na pocetku rata u Ukrajini imao videe protiv Ukrainske vlasti i uhapsili su ga i bio je u zatvoru. Za to vrijeme mu je izbrisan cijeli youtube kanal koji je bio vrlo zanimljiv. Steta njegovog kanala jer je tamo pricao price koje nisam na drugim mjestima mogao cuti. Iako su ga mnogi smatrali šupkom, meni je žao. On je samo iskren bio, pricao svoje iskrene dozivljaje bez uljepsavanja.

******
Vjerovali li ne napravio sam hljeb. E Dobar mi je ispo, tj ukusan, samo ga nisam bas estetski dobro obradio al nema veze. Eto ga dole

*******
Jel znate sta je body count ? Eto i to sam danas saznao, a pitah se sta je to. Kaze to ti generacija Z tako prica. To ti je broj osoba s kojima si spavao.

Comments (5)

  1. Totalno glup izraz. Ništa više nego jezik (i riječi)ne pokazuje stanje kolektivne ličnosti ljudi. Nisam lingvist, ali ovakvo nešto predstavlja otuđenost od vladtitog tijela i od drugih ljudi koji se promatraju kao stvari i brojevi u isto vrijeme. Al tko voli nek izvoli.

  2. Puštam Gen Z da me trenutno uče životu! Abnormalno su super. Sve mi se sviđa u pogledu na svijet koji je potpuno suprotan svemu dosad!

Comments are closed.