Imam vam 3 price ispricat

Sta bi ste vi da vam djete jedan dan kaze da je homoseksualac i da zeli da promijeni spol ? Upravo vidjeh video gdje Dr Phil ugoscuje oca kojem se prvi put prezentira sin koji je transeksualac. Covjek place, uzasnut. Jeste, šok veliki. Ja ne znam sta bi… Inace mi je ovaj toliko proslavljeni Dr Phil bezveze, ne kontam sto je ovako popularan.

Narucio sam Nutri Bulet, jeeeeeee 😀 Ono od 600 W, skup vala za moje uslove. Al eto neka sam. ne zivi se milion godina. Bio sam dobar ove godine, i trebam se pocastiti…. Posebno sam bio dobar na blogu pa sam tako stvaarno zasluzo ovo kino. Dakle nisam puno davao komplimente zenama (ustvari ja nikada ne dajem seksualne komplimente), nisam spominjo 4 supruge (doduse ja sam oduvjek za monogamiju) , nisam komentarisao na blogu osobama u 20-tim (doduse ja ne znam ko to ima ovdje u 20-tim), izvinjavao sam se na pravi nacin a ne povrsno (doduse bilo je povrsno izvnjenje ali sam naknadno to popravio pravim izvinjenjem), nisam laskao i dodvoravao i ulizivao se nekome (ja se bar nadam, vi me eto karajte ako jesam) Tako kad sam sve upodpunio da bih zasluzio jedan bolji blender !

Puce komsinci guma. Zove, pomagaj NKTB pomagaaaj. A ja sta cu, kavalir nepopravljiv. Te za kolica, nova guma, vozi do auta, mijenjaj gumu i eto super ispade… Al imao sam licni problem. Kad idem uzbrdo, nesto me hvataju uzasni bolovi ispod listova noge tj ovaj najtanji dio noge. I moram stat par sekundi pa opet naprijed. I kona, od koje sam ja mnogo jaci, veli kad me tako vidjela: daj ti meni ta kolica, ja cu 😀 I ona stvarno iako mnogo slabija (nemoze cak ni rucnu da spusti kad ja dignem a nekamo li da digne vrecu cimente) ko sale uz brdo. Auuuu, reko sta je ovo meni, sta mi se desava… Al sta cu…

A vi ? Sta ima kod vas ?

Comments (5)

 1. Prije no sto nastupi nova godina jos i ovo ahbabu i nemoj da me dozivis boljkom koja ce te podsjetiti da je bolje da nisi NIKAD nista od mene procitao.:Imam dojam da blogerica *rara nije njezni spol.Naprotiv!To je izraz muskica koji NISTA i NIKAD nije svirao na zice ljubavi niti je kada na blogeru dao sta UMNO ili pak duhovno vrijedno covjeku za oblikovanje karaktera.Mozda je u stvarnosti drugacije od mog dojma glede njenog blogerisanja.Ako je tako i ako je pored religijskih natuknica vise u parksi doprinijela covjeku …niko sretniji od mene.
  Ovo NIJE volja SMUTNJE vec da se prozvana dokaze da me radosnim cini.
  Sionkino ispredanje NISTA od NICEG ima potrebu da zabavi ljude i to i cini na svoj nacin kroz igru na blogeru.Nista grdo ali je slicno zumanjcetu u jaju sa svojom opnom od bijele materije koje se pita: Sta nasta prvo u meni? Zumanjce ili bjelance.
  Umjesto sagledavanja svijeta da bi se ucilo zarad pogleda u sebe spomenuti idu u sebe i naukuju svijet sta prvo nasta;zutanjak ili bjelanjak.

  • A jooooj druze, jos si pod emotivnim utiscima tajfuna koji je prosao kroz blog ? 😀 Mene je tajfun najvise pogodio, al ja nekako pokusavam sve da racionaliziram i da razumijem ljude. Vjerovatno svi oni nose terete i pokusavaju se sa zivotom izboriti kako znaju i umiju pa zato i pogrijese. Problem sa njima kao i sa tobom je sto nikada ne pokusavate nove stvari, toliko je bogatsvo zivota a vi stalno vrtite jedno te isto i nikada necete ni da pokusate prijeci granicu onoga sto ste do sada radili. I ti se malo zabavi i probaj drugacije nekako, probaj nove stvari u zivotu , predzi preko nekih sam sebi nametnutih pravila cije sprovodjenje i krsenje nista prakticno ne mijenja… A o njima da kazem: Ja Vasionku nesto simpatisem ko insana, ne razumijem ovaj tekst sta si napisao o njoj 😀 Dzaba drug dok ne pocnes pisati Bosanski narodni jezik ja cu ti uvijek odgovarati da ne shvatam napisano.. Rara mi je isto draga osoba, iako joj nalazim neke mane i sumnjam da je musko ovo sto ti velis mada nikada ne mozes znati ko stoji iza profila 😀 Kao sto ne mozes reci sa sigurnoscu da ja nisam transseksualac 😀 Ja bi Rari jedino zamjerio sto ne razumijem sta prica (bas ko i ti sto si mi nerzaumljiv) i cak i kad je zamolim za objasnjenje ona nece da to uradi. Ja nikako ne mogu da razumijem insana da kad ga nesto ljudski zamolis, a on nema nikakve prepreke da ti to uradi a on opet to nece da ti uradi. Volio bih da mi je Vasi i Rara jaranica u stvarnom zivotu samo da Rara prica normalno i razumljivo. Vasionka mi je vrlo zanimljiva, pametna, nesebicna, nesto mi je draga. nekako njih dvije isto dozivljavam samo je Vasi razumljivija 😀

 2. Dr Phillje zabavljač, kao i Opra, dr Ozz i služe za promociju kao prvo proizvoda koji se mogu kupiti, a drugo ideala, oblikovanje javnog mnijenja u ljudi.

  To mi je skroz glupo objaviti javno ocu preko trlevizije i onda da svi vide njegovu reakciju,garant su za to dobili masne pare.

  Ne znam što bi učinila u tom slučaju, ali postoji mogućnost da bi i prije primijetila koje su djetetu tendencije.

  Cuj nutri bulet. Sta ces miksat u njemu?

  Probaj magnezij za tu bol u listovima

 3. Kako sta cu mikrat u Nuriju draga Laura ? Pa stavim voca tu i napravim sok. To mens cini svako na svijetu ima. Nije zar da ti to nemas ?

  • Nemam, imam nekih 3-4blendera skovnika, rijetko kad cijedim išta na njih, neda mi se ro čistit, radije pojedem voćku,

Comments are closed.