Izvinjenje

Ok… rekla mi je Rara da treba da se izvinem Selini. Ja stvarno ne znam za sta ja treba da se njoj izvinjavam, ali evo hocu. Izvini Selina, ne znam za sta, ali eto ako postoji neki razlog kojeg ja ne kontam, evo onda se IZVINJAVAM… Izvinjavam se i Rari, Senjoriti, Katranu, Rari, KristalMethu …. Takodje se izvinjavam Oknu, Lauri, Brutu, Tramu, Ironiji, Der StepenWolfovoj, Tedu, Aljaski, Silenciji, Vasionki, Ajni, Caligo, Shaw …

Hocetel mi halaliti ?

Comments (15)

  1. Ma halaliti ja tebi nemam šta dragi Niki. Ne znam te, a ne bih na bilo koji svijet da nisam halalila i da imam to na grbači svojoj. Samo ti moraš poraditi na tome i da se ne pitaš nikad više u svom životu ” ne znam za šta se izvinjavam”
    Kad si u stanju da podijeliš onda ga i primi i budi fer u tome što radiš i to je to, kad sabereš i oduzmeš, to je sva filozofija priče. Zadrt biti može svako. To je najjednostavnije. Ne pravi se Englez i da ne znaš o čemu pričam, ti si Bosanac, jel tako? I ja sam iz Bosne. Nema trte mrte, već iskreno i direkt u lice. (ne direkt u tom smislu, al da mogu isto bi ti ovo rekla da te sretnem)

  2. Aha, ok, jesi čovjek izvinjenja.

    RARO, nemoj nikad više u svom životu nagovarati ljude da oproste. Et. Ostavi za sebe i i reci u startu, znala sam. Nek mi oproste.

Comments are closed.