Fifti-fifti meni, fifti-fifti tebi

Radio samo po dana. Imam naka druga posla, pa eto. A i umoran sam brate stalno, treba mi i odmora. Sve zivo me stalno boli. Ujutro kad ustajem kontam da sta prvo za bolove popijem pa onda. Doduse kafa ujutro pomogne.

Pitanje za sve : Kako se vi odrzavate budnim ? Ono kad sta radis, pa se osjetis uzasno umornim i pospanim. Meni nekad kafa pomaze, ali nekada i ne… Ostalo slabo, moozda coca cola…

Prodjoh kroz siti Sarajevo. Lijepih mladih insana vidjeh. Ta mladost to je meni tako super. Meni nikako u glavu da udje da sam ja davno bio mlad, i da nema nazad…. I bas mi je lijepo vidjeti one lijepe, ciste, pristojne porodice. Ono kad ide muz, sa njim pokrivena lijepa zena, i pokrivena divna curica sa njima, svi su mi tako lijepi i cisti i sve… Samo ja nemam nikogaaaaa 😭😭😭😭 … Ja vise i ne zelim ni da se upoznajem sa osobama jer znam da cu se razocarati ja ili ce se razocarati ona. Jer meni su tako rijetke osobe drage, i da mogu sa njima se druziti. Ili mozda ja stalno upoznajem ove koji mi nikako ne gode…. Doduse veoma rijetko zensko i upoznam.

Comments (10)

  1. Pa izadjes sa rajom, pricas, ne moraju to biti teske teme i sve sto tebe zanima. U startu ako mislis da ces se razocarat u osobe ili zene, neces se nikad ni upoznat, ili ces odustat brzo jer kao ne gode zbog nekih razloga bla bla bla i te gluposti.

  2. Pišem i čitam (malo manje) po vascijeli radni dan. Odbrana od drijemke i umora je: jutarnja kafa, pa još jedna jutarnja na poslu, pa šetnja (brzo hodanje) u trajanju od 30 min. (snijeg, kiša, mećava, nebitno), ne jedem dok radim osim mini užine (jogurt, malo pecivo), puuuunoooo voća, dosta vode. Spavanje do 21:30 max radnim danom, buđenje u 04:40. Budem kao lampica.
    Dosta snage, dobro raspoloženje.

    • Svako jutro setas 30 minuta Vasi ? Auuu svaka ti cast. Mens cini dobro mi djeluje i kad ne jedem, mada ni to nije uvijek. Kafa je odlicna, al nekada nije ni ona, postane mi muka….

    • Ma nista Laura, to je nako bilo usput, radili neki poslic zajedno par puta pa eto samo to. Al ni to nije to. Ona je drugacija, ne osjecam se smireno sa njom…

  3. Kontala sam da će mi ovo trcanje, teretana, od prije par dana I plivanje pomoći da izgubim viška energije, pa ću bolje spavati… samo me napuni, totalni kontraefekat, no osjećam se bolje…

Comments are closed.