Psihijatrija Online

Pisah da sam ovisnik o seceru. Malo prije otiso u konzum i kupio 595 grama cokobananica, coca cola i udri po secerima 😀 Ma haj, ne zivi se forever 😀 Kad nema onih “bezobrazluka”, ima coko(nesta), cole i sl 😀 I kafu bi ja sad, al necu zaspat do sabaha 😀

******
Silence spomenu situaciju o dlakama. A ja bas prije dan-dva gledah video djevojke koja je odrastala sa Amišima, a onda otisla od njih. Kaze ona tamo kod njih je obicaj da se dlake na tijelu nikako ne briju i ne krate. Kkad je izasla u “ovaj nas svijet” imala je dlaka da je kako veli Silencija mogla da plete pletenice po sebi ispod pazuha, a i ostalih dijelova tijela, dlaka na nogama po 2 centa, kosu hej-haj itd.

*****
Iso sam na onaj Hrvatski bloger. Haj da vidim kako je tamo i mogu vam reci: Ma bezveze totalno, nista ne valja. Nisam iso na Srpski, moram ga nac, mozda je bolji. Najbolji bloger je bio onaj prosli sto nam je neko unistio. Nikad bolji od onog nece biti. Ne kontam ja taj mentalitet koji je ono uradio, al sta cu, nemocan sam…

*****
Sta ima u vas ? Sta bi sa Tramvajem neki dan je nesta najavio pa nista. Dje Rara, Vasi, i de zovite Hercegovca, i rado bih da citam Shaw, mozda je otisla u Njemacku napokon.

Comments (3)

  1. Imaju i muskarci po nogama dlake 2 cm i sta je tu sad cudno da i zena ima?
    Jos jedna socijalno oblikovana propagirana stvar je da zene nemaju,tj moraju otkanjat dlake. Priznajem i meni je ljepse vidjet bez dlaka, al malo se ljudi zapita jeli nam to stvarno lijepi il je lijepo jer nam je to netko nametnuo da bude lijepo. (Malo je slozenije od zog, jer zena bez dlaka asocira na to da ima vise zenskih spolnih hormona a time je i plodnija?) Filozofija. I toliko smo kao napredni, oni jos uvijek nisu izmislili neko rjesenje da se trajno otklone te dlake (osim preskupog lasera) pa da to nije mozda namjerno da se zaradi jer dlake rastu bez prestanka cijelog zivota i stalno ih moras otklanjat.

    • P.s. gledala ne tako davno film Oficir s ruzom i tu se radi o onojm vojniku sti se zaljubi u onu bogatasicu bivsu burzuariju i onda ga ubiju partizani jer je nekoj partizanki napravio dijete pa htjeo bit s ovom drugom. I tu u filmu prikazuju kaki ta bogatasica odklanja dlake, dok se partizanka cudi kako to (a ona neka mala seljanka). Znaci kod nas je to saznanje kod obicnog naroda doslo tek negdje poslije drugog sv.rata.

  2. Laura, ja samo primjetim nesto, ne kazem da je lose ako to primejtim. Dlakave zene su danas rijetkost, pa kad se pojavi nesto tako dlakavo djeluje neobicno. Meni su zene bez dlaka mnogo ljepse, npr da zena nema brkove, ili dlakave noge ko musko, ili ostale “zone” bez dlaka su mi ljepse. Nekome su mozda ljepse dlakave zene, ali moj ukus je ovakav.

Comments are closed.