od Japana do Crne Gore

Gledam negdje na youtube kako je poznata pjevacica etno muzike Danica Crnogorčević prepjevala himnu Crne Gore. Dakle promijenila je tekst tako da je “vodu prelila” na ove trenutne Srpske nacionalne price o Crnoj Gori. Sama pjesma kako je ona to uradila je lijepa pjesma, onako i vizuleno ali ne gledano previse u detalje. Bila je i rekacija u Crnoj Gori i nesto se prica da bi se Danica mogla kazniti zbog skrnavljenja himne dzrave i biti kaznjena zajedno sa Srpskom Pravoslavnom Crkvom u Crnoj Gori koja je izgleda organizovala taj event na cak 20 000 eura.

I sjetih se poznate price, kako je negdje kad su Rusi zaratili sa Japanom, Crna Gora kao da bi pokazala svoje saveznistvo sa Rusima objavila rat Japanu. Veze nisu imali ni gdje je Japan pa su navodno topove dizali na visoke planine i okretali se na istok, kako bi gadzali Japan 😀

Japan je zanimljiva zemlja. Volio bih tamo otici. Jedan moj prijatelj je nekada davno isao u Tokio. Kaze nista nema napisano na Engleskom, vrlo su organizovani ali bez jezika se jako tesko snaci, imaju mnogo automata za razne svrhe. Evo dole himna Japana. Svidja li vam se ?

Comments (4) Write a comment

Komentariši