Moj danasnji posljedni post

Prvo da kazem… danas mi se komsija kaze (koja slucajnost s obzirom na desavanja na blogu 😀 ) sin mu se vraca iz njemacke 😀 Sretan i on i sin mu 😀 Doduse kaze sin mu je kucu zaradio u njemackoj. E to je nesta, svaka cast.

Moj danasnji posljedni post ! Kako i nebi bio kad su me onako primile da nekazem koje ove blogerice. Najvise su me iznenadile 2, a i ova treca je tu negdje. Ispostavljaju mi racune koje nisam napravio. Da ja sad ne prepricavam kakve neugodosti sam dozivio evo reci cu sam mislio da su neki tuj prijatelji, a oni …, nema veze.

Odoh, gud baj !

Comments (13) Write a comment

 1. Zipa, zipa, naljutio se frajko.
  Ne znam što se ljutiš i bježiš, pa tvoj je moto u šali pa uvali. Volimo dijeliti kritiku, ali ne volimo je primiti nazad, lol.
  Loš ti je to pristup ljudima.

  Sin zaradio kuću u Njemačkoj za 12 mjeseci, radio na baušteli i spavao sa 5 drugih nepoznatih ljudi u sobici😜i jeo konzervu svaki dan👏👏👏👏👏👏
  Eh sad, to što kuća nema fasade i što se oko kuće neće nikad da valja srediti dvorište to ti i nije toliko bitno, hajd ba ko da se mora. Bitno je da je sin zaradio kuću u Njemačkoj.

  • Šalu na stranu, Senorita, poštujemm ljude koji će recimo otići vani s ciljem i nakanom da nešto izgrade ovdje (ako vole ovdje živjeti), recimo neku tvrtku ili čisto kuću za život s obitelji i vratit se nakon nekih 5-10 godina rada ako jer je ovdje suludo riskirati i dizati kredit koji ćeš otplaćivati 40 godina živeći na rubu siromaštva. Jasno vani nije ništa džabe, moraš se namučit, ali kad te novce preneseš ovamo, oni puno više vrijede. Ali eto, mnogi shvate prednosti života vani pa se ni ne vrate. Razumijem ih.

Komentariši