Nktb u slikama

Nas postovani bloger Okno je trazio da objavim neke slike blogera NKTB. Ok, evo dole nekoliko slika. Ispod svake slike je objasnjenje situacije u kojoj je slika napravljena.

Ovo gore je dok sam sjekao hljeb i zafalio mi noz. A gazda nije imao noz pa sam morao rukom da rezem. Gazda se kasnije izvinuo sto nema u kuci ni jedan noz jer oni kazu hljeb ne sijeku nego samo lome.

Ovo gore je slika mog prvog pusenja. Tad sam imao samo 18 godina. Vidi se na licu da sam naivan, srecan, veseo i pun elana, da sam naivno zeo zivot i da nisam svjestan sta me sve ocekuje u budunosti

Na slici gore sam malo se opustio. Moja najseksi poza, mnoge zene smatraju da nisu vidjele zgodnijeg momka nego ja u ovoj pozi. U casi je naravno sok od jabuke.

Eto druze Okno. Ja objavih slike blogera NKTB. Nadam se da se i ostalim blogerima svidja.

Comments (33)

 1. A sto ojbjasnjavas sliku ?…takoti casti Nktb-a
  Fino sam upisao:”neka slika pise hiljadu rijeci …sa ocima i dojmom onog ko kuzi.
  No dobro…slike k'o narucene
  A jel'…ustajes li ti od tog kompjutera i izlazis li iz sobnog zagrljaja?…zdravlja ti
  _Imal'koja uticnica da je izsarafis:))

  Valahi ti se *selence nabacuje sa fotkama.Mala je zavodnica samo takva.Ne daj se navuci….jarane.Kazem ti :neka ona salje a ti ohani.To ce je izbezumiti a ti tikaj note: ah meraka:))
  -Krasan si sa onim smotuljkom u gubicama:)))

  • hehehe, a ja se pitam dje mi je Vasi. Taj na slici ? Hmmm, pa lici po malo na ovoga, al u stvarnosti bolje izgleda od mene, sta cu 😀 … Ti si zgodna Vasi to smo vidjeli.

   • Gdje neće ličiti, ista interesovanja imaju😇
    Ja sam lijepa NKTB, to je razlika. Možeš biti zgodan, a gabor, al’ ne možeš biti lijep i gabor istovremeno.

    • Pa jes Vasi, upravu si. Ne rijetko ja koristim pogresne rijeci misleci na nesto drugo. Mada mi se cini i da je i ovo istina 😀

     • Ma, mora neko biti i lijep i zgodan. Ovo nešto zašlo po Bloggeru, k'o takmičenje za medalju ko je veći gabor. Pa rekoh, da stanem u odbranu ovih diskriminisanih lijepih i zgodnih.
      Sve ti je u Bosni moguće, vidiš li ti to moj NKTBŠE?!

      • pa nisam primjetio da neko objavljuje svoje slike 😀 Zanimljivo bi bilo vidjet kako ko izlgeda. Ovi mladji bi trelbali biti ljepsi valjda.

      • Dvije liberalne zgodne tete, znas kakve ja imam lijepe ostre plave oci sto probijaju kad nekog pogledam odmah im izazovem hemijsku reakciju u telu. 🤤😁😁

       • a pa sto nam se malo ne pohvalis Silencijo svojom po nekom slikom. Ja ne izgledam zgodan, ja nemam sta objaviti i da hocu.

         • ja te pratim, ali nikada nisi objavila svoju sliku. Samo ono nedavno u onom zimskom odjelu gdje se ne vidi jesil musko ili zensko, dakle nista pokazala nisi.

         • pa objavi Silence ako hoces 🙂 Why not ? Ja blage veze nemam ni kolko ti imas godina ? Ustvari samo predpostavljam za neku raju oko nas kolko ko ima 🙂

          • Od malo misterije ne boli glava. Ko me upozno na blogu prije par godina zna kako izgledam.😉 Sta misli za moje ferije ove godine da li bi dosao na blogersku kafu, pa da i raru izvucemo aaa?

 2. Vidi ti blograsica kako te kroje sve misleci na tebe.Mudar si ti jarane povrh toga sto si smpatican u pogledu.

  Sad ce *rara da skrojenom slikom reklamira svog neimara:))

  • Ma ne znam jesam li mudar, ja licno mislim da meni u glavi nesto na radi najbolje, nema veceg baksuza od mene vjeruj 🙂

 3. Je li to niko nije pitao kako se reže hljeb rukama?
  Svi zapeli za ljepotu, aman, k'o da je to najbitnije u životu… A samo treba udrobit dobro 😂

 4. Hahha, al nikako da se @rara javi da komentira da je to kršenje autorskih prava!

  Ovo s ovim kilometarskim nizom komentara mi sliči na ono grupno dopisivanje po viberu i whatsapp-u, ništa ja to ne čitam!

Comments are closed.