While()

Ja cu proglasiti da je meni ove godine najbolji post bio od Vasionke, o Balerinama. Mislim da do kraja ove godine nece biti nista bolje napisano pa cu odmah da uradim ono sto sam ostalim predlozio i naravno niko to nije prihvatio. Inace Vasi ima tu “žicu” za pisanje, samo eto ako se koristi jezikom koji je narodski. Isto tako i Rara. I primjetio sam da su njih dvije veoma dobre u argumentovanju, ono kad zakuhamo u komentarima i bas dobre komentare pisu. Mana im je naravno da cesto pisu postove namenjene samo za Resada Hafizovica.

Koja je vama najbolja TV stanica ? Meni je ovaj TV N1 dobar kanal, najcesce njih pogledam. Nije losa ni Al Jazira, ni RTL. Ustvari ja i ne gledam toliko TV. Ne rijetko mi samo onako radi i da ne obratim koji je sadrzaj na njemu. Ja sam bez televizije bio bio haman cijelu godinu do negdje jula, i nije mi nesto mnogo nedostajala. Za to vrijeme sam placao TV pretplatu 🙂 A ima raje ne placa pretplatu iako ima tv, a po zakonu je obavezno to placati ako posjedujes tv prijemik.

Imal ko od vas da predlozi neku zabavu da vrtimo ? Ono ne mora nas biti puno, moze se par insana skupiti ko hoce, nemora nas biti 30, i da se ono nesta pise, neki izazovi i sl ?

Comments (11)

  1. Ja volim TV. Kad smo bili djeca, roditelji nisu ogranicavali (osim kad je bilo vrijeme za spavanje) i TV je bio ukljucen dan i noc. Radio takodjer.

    Ovih dana, posto sam u tudjini, najdrazi mi je BHT, ali pratim puno kanala s podrucja bivse Juge.

    Za igru nemam prijedloga, ali ovaj put cu ucestvovati ako nesto pokrenes.

    • I ja kad sam bio djete sto kazes TV je radila stalno bez obzira gledali je ili ne. I razumijem te sto najvise gledas nase programe, super je to otici negdje daleko i opet mozes pratiti svoju zemlju. Danas je odlazak daleko laksi nego nekada.

  2. Čuj RTL dobar program? Reklame im između filmova traju 10 minuta, dok prođu zaboraviš šta si gledao, da ne spominjrm nasilnu propagandu.

    A evo federalna je po meni ok.

Comments are closed.