N/A – Not Available

Umro Masimo Savic. Nekada prije rata sam volio posulsati neke njegove pjesme. Eto umrije i on. Relativno mlad u 61 godini.

Sto je ovaj narod nadrndan ovako ? Ne znam, mozda ja nesta propustam i ne razumijem, mozda je do mene, ne znam, mozda meni nije tezak zivot, al pretjeruju mens cini. Noramlno je naljutiti se, ja se naljutim ne rijetko, al nikad rahat bit u ovakvom bogatstvu svijeta, jos raja imaju i auta, i para, i pojst, i prijatelja i zivot laksi nego nekada, to mi je ono nerealno. Mislim ono fali i meni stvari, prilicno sam saam i tako eto, al ne zalim se nesto previse.

Nova godina dolazi, meni nesto i jes drago i nije drago Ta atmosfera mi je nesto fina, i desavanja na TV-u ali godinu postanem stariji i to mi nije nikako drago. Bozic je valjda 25-tog ove godine, sad bi trebali biti oni filmovi to mi se svidja

Mogo bih vala cevapa jedno 15 komada u samunu. Moze ono naruciti da ti dovuku kuci al ko ce sad tolike pare davat 😀 A napravio grah, pa nije los al nesto ga ne mogu sad.

Šta ima kod vas ? Kako vi ? Jestel gledali Đeknu, epizodu 11 – narodni neprijatelj 🤣🤣 Toplo preporucujem 🙂

Comments (13)

    • sve je to tako drug. Kako je moj tetak govorio, stare kruske opadaju nove se radjaju. Sve ima svoj vijek trajnosti

  1. Što je narod nadrndan? Možda zbog nepravde, ukratko postoji ljudi bezmorala i časti koji rade u državnim institucijjama su moderni vlastelini, a mi svi ostali kmetovi. Naravno da treba bit nadrndan kad je minimalna plaća 500KM, mirovina 450 što predstavlja 1/12 plaće predsjedavajućeg koji ima 6000 pa zamisli ti to. Mogla bi ovako nabrajat do sutra. Ako smo svi zadovoljni i zaklapamo oči i brinemo se samo zato što je nama dobro i što mi imamo, nikad se neće ništa promijenit u ovom društvu! Teško i ovako, ali barem ima potencijala.

    • Pa dobro Laura, sve to sto kazes ima istine, i plate male i problemi u dzravi i sve ostalo. Al mens cini nije to razlog, doduse mozda indirektno utice na mentalitet. A mozda sam i ja ne znam..

    • Ma zenio bi se ja Senjora al nemore, nece ni mene svako, a necu ni ja svakog. Tezak sam ono ko insan, neznam eto. Ja sam najveci problem sam sebi, nikakav sam, eto…

  2. Ma ti si to sebi stalno govorio i umislio i tako i postao. Što ne kažeš sebi kako si dobar, čestit, pomalo smotan ko sarma, al super lik pa bi ti vidio kako žene lete za tobom😄

Comments are closed.