Šupci na sve strane

Procitam Silencijin post i zgrozim se. Pa dobro SIlencio ti si medju rajom u kojoj je vecina koja koliko-toliko postuje vjeru i Boga, daj minimum kulture. Nemoj tako s ljudima koji se sa tobom druze, hocu reci nemoj tako ni sa kim pogotovo sa ljudima koji se s tobom druze. Ako si covjek moras imati neku donju granicu pristojnosti u ponasanju prema ljudima. Mozes ti naravno i da nemas, al ljudski je imati tu granicu.

Jes doduse i ova djevojka koja pise o vjeri previse postova objavila, ali mislim da je to ne iskustvo, a ne losa namjera. U ovakvom blogeru gdje mi ne mozemo da pratimo koga mi hocemo, nego nam se namece svacija objava i previse objavljivanja, i mene malo iznervirala sa tim jer je prakticno zacepila bloger svojim postovima. Ali sad ova Silencija ode u drugu stranu. Ne ide se odmah na hirurgiju Silencijo, nego se prvo pokusa sa lijekovima 😀 Taj zapad vas je trebao malo ko biva civilizovati, al jok 😀 Dakle da naucim taj nas zapad: de budite malo demokraticni 😀 ( hehe, eto kakvo je vrijeme doslo da Bosnjo uci zapadnjake da budu demokraticni) i da dozvolite drugim da i oni kazu svoje 😀

Psychofreakovi, ima ih hejbet … Evo dole ova Ćamila pjeva o psychofreaku i tako to…

Comments (4)

    • Silencijo dizem svoj glas protiv vrijedzanja tudzih svetinja. Mozes pisati o svakoj temi, ali nemoj psovati nikome.

  1. Možeš vala pratiti koga hoćeš i samo njihove objave citati. Tako se ja štitim od spam-a na bloggeru.

    • Ama nemores Caligo. To mozda u Norveskoj kod tebe moze, al ovdje u Bosni nemore. Valjda ste nam vi to blokirali jer nas ne volite.

Comments are closed.