Nego da ja prebrojim ove hanume !

Da vidim ko mi se nije javio od mog proslog posta: javila se Shaw – ok, javila se Gracija – ok, Mist – ok, Rara, Lostris one su svakako moje kako god okrenes, Vasi – naravno, Senjorita je tu, Caligo je rekla da sam joj favorit – ok, DE – bez sumnje, Okno me voli – sve uredu postujem i te muske opcije … Cek malo, a sta se Silencija nije javila ??? Auuuuuu. Nema ni Laure !!!! Morgana !!!! Izdajaaaa, izdajaaaaaa !!!!! Ne mogu da vjerujem da su sebi to dozvolili !!!! Eeeee pa necemo tako ove 3 zenske ! Nemore to !!!

hehehe, ok ok. Zafrkavam se naravno 😀 Vidio sam juce kod Trama da ga zene simpatisu pa sam htio malu scenu da napravim 😀 De reko da vas malo zabavim. De reko malo da živnemo 🙂 … Al nebi me iznenadilo da se koja havetinja ozbiljno ovoga uzme pa da mi pocne jos se sta ljutit za ozbiljno.

Zezancija je naravno. Tram je ok momak, kulturan, razuman, pametan, meni je drago da ga citam. Tram ima sve elemente da ga cure simpatisu, a plus sad otiso u bogatu Njemacku pa sad i para ima, tako da mu je rejting skocio za jos 50 poena 😀 Ja naravno nemam nikakvih pretenzija vezano za ovu zezu 😀 A i inace sebe ne smatram po bilo kom elementu nesto naprednim i pozeljnim, samo eto situaciju iskoristih za malo drame 😀

**
Evo vam malo jos smjeha. Da covjek ne vjeruje kakvim likovima u RS-u se daje odgovornost da rade vazne drzavne poslove. Eto dole poslusajte i vi tu zenu koja predsjedava Narodnom Skupstinom RS-a . Fuj !

Comments (5)

Comments are closed.