for meee and youuuu

Blogerica napisa zanimljiv post kako je prisla momku i pitala ga da se upoznaju. Meni je to simpaticno i ne vidim razloga zasto se toliko cure ustrucavaju da prve pridju muskarcu ako ima zelju da se upozna sa njim.

Pa mi pade na pamet da su nekada dok sam bio mladji cure ne rijetko tako meni prilazile i ok mi je to bilo, a ja sam bio veoma stidan 😀 A i sa bloga sam upoznao uzivo tako par osoba, tj upoznao sam 3+1 =4 zenske osobe, ( tj. je 3 nove i 1 osobu koja me je dovela na blog) Zanimljivo da su sve cure bile pokrivene 🙂 Iz nekog razloga vjerujem pokrivenim curama i samo sa njima sam pristajao da se upoznam ono na nevidjeno 😀 hehe.

Iskustva sa tih upoznavanja su mi dobra. Svaka osoba mi je bila zanimljiva, pa cak sam se i neocekivano zaljubio. Nisam nikada išao na te susrete sa nekim ocekivanjima , samo ono; eto haj da s nekim kahvu popijem. Najcesce sam ja osobu upoznao ono tipa: hajmo nabrzaka da se vidimo i dogovorimo susret za sat-dva. Ja sam se nekako trudio da dodjem sto opustenije na taj susret. Sjecam se prvo upoznavanje blogerice, ja sam dosao sav oznojen na biciklu jer je dan bio bas topao, slampav, u nekim sandalama i bermudama, a ona se jako lijepo obukla 😀 hehehe. Ali nam to nije smetalo da nam bude pravo lijepo i da se druzimo koji sat 😀 Iako cijenim i te finese lijepog oblacenja u tim susretima, ja to nekako ne mogu, ovako volim da me upoznaju kakav sam 😀

Kakva su vasa iskustva sa upoznavanjem novih osoba ?

Comments (16)

 1. “…samo sa njima sam pristajao da se upoznam ono na nevidjeno…”
  Eto, sad se konačno i to zna 😀
  znači, jednom kad se opet ukažem u Sarajevu ne moram te više zvat na kavu 😀

 2. U zadnje vrijeme upoznavanja uživo mi loše padaju i sa nekom odbojnošću. Uglavnom su to neki susjedi s kojim ne želim da se dublje zbližim, (iako ne bi bilo loše imat neke prijatelje u blizini) , ili pak nekakve mame sa kolicima s kojim obavim small talk, al držim na udajenosti ili prodavačice iz trgovine koje malo više vole ispitivati privatne stvari. Uglavnom, stvarno ne znam šta mi je, prevelik sam introvert. Tu sam već par godina, a nemam s kim popit kavu :O

  • I ja sam takav Laura, ni ja nesto ne volim previse sa ovim mojim susjedima, mislim mogu ono malo pricati, po koju kafu al ne sad previse, razliciti smo ja i moje komsije. I ja sam introvert. Ti si meni draga osoba, nekada mozda ja i ti popijemo kavu 😀

   • Mislim da se ti opet lakše sprijateljuješ. Ja sa susjedima nit kavu ne pijem, nit im odvode popravljam, al tako je to u zgradama.

    Moze, ak budeš svraćat u ove južnije krajeve za jedno godinu – dvije, akoBogda. Ne pitaj, dotad sam ko na lancu xD

 3. Upoznala sam prije mnogo mnogo godina par osoba s bloga. Nemam negativno iskustvo što se toga tiče, ali ni sa kim nisam u kontaktu. Imam na fb i dalje možda 3 osobe, mada nigdje nisam aktivna. Znam da su dobro, to je taman.

  Upoznala sam online više osoba preko stranice za učenje jezika. S nekima godinama u kontaktu, pa makar i jednom u godini. Postoje divne duše i umovi širom svijeta.

  A ti… šta reče gdje si, u Sarajevu ? : )

 4. Ja sam muža zbarila. 😄
  I momka s kojim sam bila prije njega, i još jednog prije… uzmem šta mi se sviđa

Comments are closed.