Ibret

Dear lord in heavens ! Ovdje na blogu se ponekada danima gotovo nista ne desava. A onda desi se nesto malo, kao pojava osobe ili osoba koje obraduju svojim pisanjem. Ja se evo trudim da ovo mjesto malo zivne. Meni je to da vas imam razlicitih u svakom pogledu, sa svih strana svijeta, svih generacija, da imamo ovako neku online grupicu kojoj pripadamo, je super. Mislim da ideja blogovanja i jeste da neko isprica svoju neku pricu koju on hoce, a ostali da reaguju nekim svojim iskustvom, razumijevanjem, itd.

**
Sjecate se nekada prelijepe glumice Heather Locklear ? Nekada je bila meni mozda i najljepsa djevojka koju sam vidio. Sada se promijenila do ne prepoznatljivosti, nesto slicno kao i ja 😀 Evo dole kratki video te promjene

Comments (2)

  1. Pa žena ostarila što je sasvim prirodmo, ako hoćeš nekog nepromijenjenog, eno Madonna objavljiva takvr slike sa filterima da izgleda mlađe nego prije 50 g ili recimo Tina Turner ili hrpa drugih selebritija koji je godinama na silu pokušavaju održat bitku sa starošću.

    Što se tiče bloggera, propo odavno. Prije si nekako mogao i pisat smao rad sebe, sad stalno čovjek čezne za nekakvim feedbackom

    • Lora 🙂 Mens cini jos ja i ti ovdje se druzimo, ovo ostalo tanko sve. Treba im slat kazne za predugo nepisanje i ne komentarisanje 😀 …. A starost je prirodan proces, niko ne ostaje nepromjenjen s vremenom, samo eto neko se manje promjeni a neko vise.

Comments are closed.