Rara i NKTB se igraju. NKTB pita pitanje br.1

Dakle Rara i ja se igramo postavljanja pitanja. Odlucili smo da jedno drugom postavimo po 5 pitanja. Ona je postavila pitanje 1, ja sam odgovorio kod nje u komentarima. Sad je red na mene da postavim pitanje br 1.

NKTB pitanje br 1

Raro, reci nam o sebi ? Da pojasnim da nebi previse lutala 😀 , visina i tezina obavezno 😀 , sta volis u zivotu, sta ne volis, i dodatno napisi o sebi sta god zelis.

Comments (4)

 1. Visina – nikad visoka da dohvatim detardžent sa police iz lokalnog granapa i svaki put moram stajati na prstima da se objesim za onaj rukohvat u troli, a previše visoka da ne štrčim među Liputancima (u centrimetrima to iznosi neđe oko 167cm)
  Težina – nimalo lahka osoba (ako se temperament preračunamo u fizičku mjernu jedinicu, 64 kg)
  Volim – sreća pa nije pitanje koga već šta (proljeće, jezičku živu materiju i igru)
  Ne volim – podapinje suknje dok hodam, prigovaranje i rokove)
  Nešto o sebi šta god želim – rekla mi neki dan psihijatrica da nisam paranoična. Ona meni to namjerno radi, urotila se protiv mene 😉

  • (Liluputanci*, preračuna*
   stvarno, da dodam i ja apel administraciji da omogući editovanja vlastitih komentara na tuđem blogu umjesto editivanja tuđih na vlastitom)

 2. Ok Raro, svidja mi se tvoja visina i tezina 😀 Pravo da ti kazem ne znam zasto sam pomislio ali sam imao neku ideju da ces reci da je tvoja tezina odprilike toliko koliko si rekla da si visoka 😀 . Raro ja tebi ne pravim nikakva ogranicenja kod odgovaranja na pitanja pa tako ti slobodno uvijek mozes prosiriti odgovor koliko zelis. Isto tako i na tvoja pitanja meni, slobodno postavi sta god hoces, ja doduse imam pravo da ako je pitanje veoma nezgodno da ga ne odgovorim. I inace mi se svidja ova pitalica ovako da pricamo i razmjenjujemo 😀

Comments are closed.