Happy new migrenaaa !

Za novu godinu, moj prvi poklon je bio migrenaaaaa 🙂 Dakle danas 01.01.2022 Gregorijanske godine, prilicno blage zime gospodnje, nesto iza podne sam dobijo moju prvu ovogodisnju ! Ne znam da li je jos neka blogerica dobila, ali ja jesam. Odmah popio dvije tablete, zamotam se u deku i spavao sam malo manje od dva sata. Sreca nije velike glavobolje bilo, malo.

Inace mi pade na pamet, ovo kad sam vec spomenuo da blogerice dobiju… Jedno vrijeme su blogerice toooliko objavljivale na blogu kad dobiju, da sam ja nesto razmiljsao da pocnem da vodim kalendar za svaku blogericu kad ona dobije. Jer one su to objavljivale, ja sam to mogao fino zabiljeziti na kalendaru i napisati ime. Tako da se adekvatno mogu pripremiti. Ovako sam mogao skontam: eh ta i ta blogerica bi trebala da dobije npr. u utorak. Hmmm, znaci moram biti prema njoj veoma pazljiv jer bi me ona mogla napasti i oci mi iskopati. Bolje da budem fin prema njoj !

Osim migrene, nova godina mi je jos donijela kuhane krompire sa sirom, pizza u rerni, hljeb. Za sada super.

Eeeee da, ima jos nesto a to je da sam se danas posvadjao sa jednim jaranom. Eto, sta cu ja… Do kad ce on biti ljut ne znam, ali znam da sam ja upravu kao i uvijek …. Helem, evo uuupravo u ovom momentu se javlja dok pritiscem da objavim post 🙂

Comments (7)

  1. Jednom kolegu na poslu boljela glava, pitao za tabletu… reko imam tu… ma daj šta daš… kaže za 15 min prošlo 😅

    • Romanova, za mene su muskarci i zene jednaki i ravnopravni ! Nazalost vidim da ti muske i zenske dijelis po tome dali su muskarci ili zene 🙁 Romanova, duboko si me razocarala ! I da popijo bih caffetin menstrual zato sto ja smatram da su muskarci i zene ravnopravni a ne da ih djelim po spolnoj vrsti !

Comments are closed.